MALU
- synsk med lang erfaring 
   Hjem      Om MALU

 

  Mitt navn er May Britt L. Abinda, kjent som MALU. Da jeg startet å jobbe fulltid med å spå for 17 år 

  siden, var det ikke vanlig å bruke sitt eget navn, jeg er derfor kjent som MALU.

Jeg er fra Bergen og har vært synsk hele livet. Dette er evner som har fulgt min familie i generasjoner.
 
Jeg er født synsk og "ser" bilder. Noen ganger kan jeg beskrive personens utseende eller andre kjennetegn selv om samtalen kun foregår pr tlf. Jeg kan også høre setninger og/eller kjenne lukter. Noen ganger kommer bildene som en film der jeg ser hva som kommer til å skje.
Interessen for å spå har jeg hatt siden jeg var 13 år, det vil si at jeg har ca 30 års erfaring. 

Jeg hjelper til med de fleste typer spørsmål og har fått være med på mye i disse årene jeg har jobbet. Jeg har vært med å kjøpe hoteller i Spania, jeg har funnet igjen dyr og mennesker som har forsvunnet og jeg har gitt råd i forhold til rettssaker for å nevne noe.

Mine kunder er både firmaer og private fra innland og utland.
 
I vår familie har vi alltid snakket om hva som kommer til å skje og jeg husker at min mormor alltid sa "sann mine ord!" når hun hadde fortalt noe hun visste ville skje og jeg kan ikke huske at hun tok feil.
Det å kunne "se", meditasjon, selvutvikling og det å kunne forutse fremtiden har vært en del av meg hele livet. Jeg har alltid vært opptatt av det. Først var det min store hobby og lidenskap. For 15 år siden var jeg så heldig at jeg kunne begynne å jobbe med dette på fulltid og det gjør jeg ennå.

MALU har nå blitt et varemerke! Det vil si at ingen andre har lov til å bruke det navnet eller et lignende navn fordi navnet MALU er gjenkjennende for hva kunder kan forvente av mine tjenester når det gjelder hva jeg gjør og kvalitet.
 

Taushetsplikt

 

Jeg har underskrevet taushetserklæring med
Teletopia og ingen får vite hvem som tar
kontakt med meg eller hva vi snakker om.
Jeg går heller ikke inn på saker som
omhandler sykdom og/eller død.

 

MALU's Spågruppe tlf 829 95 035 og 829 95 235   (kr. 26 pr min.)

 
I MALU's Spågruppe jobber dem som jeg (MALU) mener er blant de beste i Norge. De er testet av meg og etter så mange års erfaring i bransjen vet jeg hva jeg ser etter.
 
Nå jobber Ellen på 829 95 035 og Dharma på 829 95 235. De har lang erfaring med å spå og har gode tilbakemeldinger.

 

 

 

        MALU