MALU
- synsk med lang erfaring 
   Hjem      Tilbakemeldinger

             
       

Noen av tilbakemeldingene mottatt fra kunder:

 

Kjære Malu.
Takk for din innsikt i hva du har spådd.
Hvem viste vel at du traff slik på korrupsjonsaken som er omtalt i media Januar 2016. Du spådde dette sommern 2015 å jeg tenkte , hva i all verden å la det vekk.
Fikk tidenes store overraskelse at en jeg kjente fra fortiden stod i det.

Du har vært i mine tanker å utrolig hyggelig å snakke med deg igjen. Takk å takk igjen.

Hilsen en kjempe fornøyd Kunde
Mottatt mail 29. januar 2016Hei Malu,
håper ikke at du slutter helt som synsk. Ble nesten litt lei meg når jeg leste at du har planer om og slutte. Du er et fantastisk menneske og du er så flink i det du gjør og tror ingen kan måle seg med deg i denne bransjen! 
du har hjelpet meg så mye! :)
og du har hatt rett på alt som vi har snakket om. Min personlig mening og mine erfaringer er at du helt klart er den beste spåkvinnen!

Mottatt mail 26. april 2015
 
 
 
For bare bruke deg så mye som mulig for du slutter helt. Ingen som kan måle seg med deg i hvertfall :)
Jeg anner ikke om du kan se laaangt frem i tid om du kan se hva som skjer om mange år. Har alltid unngått og stille deg dette spørsmålet. Men for bare hoppe i det.
Grunnen til at jeg har unngått det er fordi du har skremmende mye rett på forholdet mitt. Du er bare herlig 
 
Mottatt mail 08. mai 2015

 

Hei :-) Vil bare si at jeg fikk jobben og begynner i Mai som du skrev
Du er virkelig flink  Håper du ikke slutter helt ,tviler på noen kan måle seg med deg
Tusen takk Hilsen 
 
 
Mottatt mail 11.03.2015
 
 
 
 
Hei malu :)
jeg vil bare si at jeg syns du er velding flink i det du gjør.. Og du har alltid hatt rett på meg.. jeg syns det er helt sykt hvordan du faktisk klarer og fortelle så detaljert om en person og et forhold.. du har til og med hatt rett på dager. Hvordan er det du jobber ? hva er det du for inn? jeg syns det er så spennende.. og nesten litt skummelt hvordan du klarer og fortelle om ting så detaljert.. og hvordan du kan se om vedkommende har følelser osv.. 
Du er en av de flinkeste. De fleste går rundt grøten. Mens du er mer detaljert . :) helt utrolig
 
Mottatt mail 27.12.2014
 
 
 
 
Synes du er helt fenomenal Malu, du hjelper utrolig masse når man kanskje ikke har det helt lett for tiden! I tillegg treffer du utrolig godt på alt du gir tilbakemelding på.
 

Mottatt mail 10. 01 2014
 

du er RÅ !! jeg får en telefon ang jobb i en annen by når hun gikk inn på meg fremover for en uke siden...hmmm tenkte jeg... det er utenfor mine tanker....for 2 dager siden kom telefon om en jobb jeg kunne få i en annen by...!!:jupp: du blir invitert på en tur så du også....hmm ingen ting som jeg vet om.....i dag fikk jeg en invitasjon om å være med en vennine på langweekend....hun spanderer....!! DU ER RÅ MALU takk for du finnes 

          
Innlegg på livsstilsguiden.no
Jeg fant hundene i går. Begge var veldig tynne og totalt utslitne,dei sovna med det samme dei
kom inn i bilen.Alt du sa stemte,det er helt utrolig.Tusen takk for all
hjelp,jeg hadde ikkje klart det uten deg.


          
Mottatt mail 2010


 Så, ville bare si til deg:
Thank you for your big heart, for patience, for everything. you listen you understand and you care.
When you feel that everythoing is collapsing, you are there to lift me up.
So one more time, I wish you the best, have nice summer, enjoy, and we of course talk again.
Hugs from us 


          
Mottatt mail juni 2010

 

Ringte deg igår, eg. Og det var som alltid like oppløftende å snakke med deg
Føler alltid at nå trenger eg ikke ringe spå-tlf på en stund etter å ha snakket med deg
Første gangen eg ringte deg så sa eg navnet mitt, årstall, stjernetegn og hva det gjaldt. Ikke noe mer, for du sa alt eg lurte på
Det er så tidi, for hver gang eg skal til å spørre om noe ang tema så svarer du på akkurat det rett før eg skulle til å spørre 
          
Bira på livsstilsguiden.no august 2007


Jeg vil faktisk føye til noe her.. Når jeg ringer deg og snakker med deg - så går du "inn meg", blir meg og forteller ut fra hvordan jeg vil oppleve ting fremover. Dette synes jeg er en sjelden vare jeg kun kan få hos deg - og jeg setter veldig pris på det.
Du snakker alltid i du-form, men i stedet for å belære meg og fortelle historier om hvordan ting blir så går du inn i meg og forteller hvordan jeg kommer til å oppleve ting og hvordan jeg reagerer på div ting som vil skje. Hvilket jeg liker best av alt! Du har alltid hatt rett på meg og det jeg spør om... Og du har kanskje merket at jeg også har ringt deg regelmessig. Jeg sier ikke mye, men kanskje du kjenner meg igjen eller ikke - Uansett;
Jeg ville egentlig bare si ... at jeg setter veldig stor pris på det! Jeg synes du er super som spådame og som administrator her. Har stor respekt for deg - fortsett med å være den supre, fantastiske personen som du er!
          
Bira på livsstilsguiden.no januar 2012
          
Underskriver denne. Jeg har også opplevd at Malu gikk inn som om hun var meg, og fortalte hvordan jeg ville reagere i en situasjon (-er)som ville komme noen dager senere, og det stemte helt nøyaktig, til og med den andre reagerte slik som hun sa. Da er det moro! :-)
Så det er en unik evne hun har som jeg også setter stor pris på.
          
Alexx på livsstilsguiden.no januar 2012
    

 

Jeg må føye meg inn i rekken her og si meg helt enig. MALU er fantastisk å ringe til. Hun spådde hvilken jobb jeg kom til å få for 1 1/2 år siden og det hun sa stemte på en prikk, også at jeg ville like meg mye bedre enn jeg fryktet. Hun prøver heller ikke å tre ned over hodet på en hva en skal/bør gjøre men sier kort og greit hvordan en vil oppleve ting. Utfallet av en spesiell sak jeg har spurt om har ikke kommet enda men den som lever får se...
          
Sprett på livsstilsguiden.no januar 2012

Snakket med Malu i slutten av uken hvor kom hun kunne informere meg om at jeg kom til å få en invitasjon av krepsemannen om å reise en tur sammen med han. I kveld inviterte han meg til å reise sammen med han hjem til den andre siden av kloden og bli der minst en måned mens han er hjemme. Tar av meg hatten for denne detaljerte spådommen
          
X-masgirl på livsstilsguiden.no juli 2011


Må bare ta av meg hatten for Malu igjen. Hun har så rett på meg. Hun sa at innen 2 dager skulle jeg får en telefon og hva som ble sagt i den telefonen. Innen 24 timer var gått så kom den og inneholdt akkurat det hun sa...veldig detaljert..særlig to spesielle ting
         
X-masgirl på livsstilsguiden.no oktober 2011
 
Hallo! Vil bare fortelle deg at vi har funnet katten ****** på en gård et par kilometer herfra som heter ****** Det var i siste liten. Han var sterkt forkommen etter å ha gått uten mat i mer enn en mnd. Han var bare skinn og bein. Vi hadde nok aldri funnet ham uten din hjelp. En dyretolker jeg snakket med sa at han var død og at jeg måtte gi slipp, men du sa at han var i live og at du fikk opp navnet ***** Jeg lette da i bygdeboka vår og fant ut at det var en gård et stykke unna som het ***** Jeg ringte til dem. De hadde ikke sett katten, men da han dukket opp i fjøset deres en uke senere, kjente de ham igjen etter min beskrivelse og ringte til meg. Ville bare si takk for hjelpen og fortelle deg dette.
          
Mottatt sms


For ca tre uker siden ringte jeg en spådame og spurte angående bilkjøp. Jeg hadde sett meg ut en bil til rundt 60.000, mørk farge mm Det skal sies at kjæresten var temmelig usikker på den.. jeg overlater sånt til ham da jeg ikke har peiling på biler annet enn farge, dessverre. Det var også andre biler inni bildet. Noen ble solgt etterhvert osv. Da jeg snakket med denne spådamen sa hun at hun så en bil, sølvfarget og til rundt 45.000,-. Jeg fortalte ikke kjæresten min om dette da han hører til de absolutt skeptiske til det alternative. Der er han steil og det nytter overhodet ikke. Vel, nok om det. På søndag fant han en bil på nettet, sølvfarget.. metalic.. Vi kikket på den på mandag og i dag er jeg den lykkelige og stolte eier av en sølvfarget bil til en sum av 47.000,-.
Jaja, MALU, du greide det altså igjen.
En fra fortiden som ville ta kontakt, noen dager etter så ringer han ....... trodde jeg skulle dåne.
To ganger har du snakket om dokumenter som skulle komme, jeg skjønte verken deg eller det, men dokumentene kom de.
"Han ringer i dag, bare vent", ... tok det ikke helt alvorlig, to timer senere ringer han. Nærmest i detaljer hvordan økonomien ville se ut fremover. Menn, jobben, bil, dokumenter, ferietur, reaksjoner, mangel på reaksjoner, hvorfor, hvordan, hvem ... You name it, på godt norsk. Fy søren, du er god altså! Respekten for deg har bare vokst og vokser fremdeles.Takk skal du ha for gode råd og ekte interesse MALU! Jeg anbefaler det virkelig på det aller aller varmeste!
          
 
Linnea på livsstilsguiden.no


Jeg snakket som sagt med Malu i går angående en mann, hun sa at jeg ville høre fra han i dag. Det var hun rimelig sikker på! Jeg hadde mine tvil siden han ikke har tatt kontakt på en uke..
Men hvem ringer meg klokka 09.00 i dag?? Jo det var selvfølgelig han!! Jeg er imponert!!!!

          
Fra livsstilsguiden.no

 

Malu du er helt rå! :-)
Jeg fikk jobben akkurat som du sa! Jeg fikk også valg mellom to akkurat som du sa! Og tilbudet fra den ene var helt fantastisk... jeg klarer ikke sitte stille! Vinne økonomisk på det sa du... gjett om!
Dette var utrolig moro at du fikk rett på. De ringte også når du sa de skulle.. Jeg ringte deg sist uke, da sa du at jeg fikk et tilbud i slutten av neste uke. Det kom i dag. Nå satser jeg på at du fikk rett med at jeg skulle møte en mann denne helgen. :-) Jeg skal komme tilbake hvis du får rett!

Takk for at du er så superflink at man faktisk kan stole på det du sier. :-)

          
Zelta på livsstilsguiden.no juni 2009


Malu prøvde jeg første gang i høst, og hun seiler også opp som mine klare favoritter. Ikke alltid detaljene stemmer 100%, men hovedtrekkene i det hun spår og ser skjer. Det er helt sprøtt hvordan hun tar inn tingene og personene jeg spør om. Første gang jeg ringte så hun meg og den personen jeg spurte om sitte på en restaurant og spise ved et rundt bord. Og det var min første date med denne mannen, den ble beskrevet så godt at jeg skjønte at det var oss hun så med en gang.
          
Fra livsstilsguiden.no


Skjønne, vakre Malu. Du har tilført meg et rikere liv. Ikke i penger, men i sjelefred som er det rikeste et menneske kan oppleve. TUSEN TAKK!
    
Mottatt sms

 

Malu....
Spådamen som ikke spår og synser men som ser. Utrolig dyktig til å se og bekrefte det man ringer om før man i det hele tatt har tatt opp problemet. Har snakket mange ganger med Malu siste året og hun har sett alt jeg har lurt på. Til og med blitt advart mot ett bolig kjøp jeg skulle gjøre. Fordi det var noe med terrassen. Det medførte at jeg gikk grundig igjennom papirene og så at terrassen hadde ulovlig størrelse og fikk en del tusen avslag. Malu har også sett masse og hjulpet meg igjennom klassikeren… ”Kjærlighet og fremtid”. Hun har til og med sett ned på hvilken dag jeg skal møte henne, hva jeg bør passe meg for og lignende.

Malu er rett og slett helt fantastisk

          
Mats 2010

Dette må jeg bare fortelle. Det blir et lite utdrag i en ellers lang historie, men jeg tror kanskje du kjenner meg igjen om jeg sier jeg tyr, han steinbukk, hun steinbukk, han tyr Jeg har snakket en del med deg i det siste, og du er suveren på detaljer. Nå kan jeg ikke si at alt har stemt til punkt og prikke, men det er heller ikke vesentlige ting. Men du sa at hun steinbukk kom til å treffe sin x på onsdag. Det avkreftet jeg til deg da jeg fikk høre at det ikke var tilfelle. Men, det var tilfelle alikavel. De hadde møttes, og la meg si det slik, det er ingenting overhode som tyder på at det blomstrer mellom hun og steinbukk nå. Der skjer det ting. Du sa at bråket startet på onsdag, helt rett. Skal også sies at både Runa og Siw sa ca samme tid samt bråk uten å nevne like mye detaljer som Malu. Resultatet jeg spurte på er enda for tidlig å si, men imponert så langt.

Du har hjulpet meg mye, noe jeg setter enormt stor pris på

          
Lillemy på livsstilsguiden.no juni 2010


Hei! Ville bare takke for hjelpen,vi fant katten igjen på mandag,og nå er den trygt i hus igjen.Jeg ble veldig beroliget da du sa at jeg ville finne den igjen om få dager,og det stemte jo:)
        
Mottatt mail 2010
    

 

Hei igjen.
Du gav oss nytt håp om å finne katten vår, selv om det har gått tre uker. I dag skjedde underet, vi fant ******* i en låve i nabolaget, slik som du skrev. Tusen takk.
         
Mottatt mail 2010
         

Syntes det er utrolig hvilke evner du har :)
     

Mottatt mail 2011


Jeg ringte deg for ca. 2 uker siden, for å bli spådd om kjærlighet og en spesiell mann. Jeg ønsker å gi deg tilbakemelding på at det du spådde stemte. Også tiden du spådde har stemt, og da er det snakk om at du traff omtrent på dagen. Supert jobba! Takk for hjelpen!
          
Mottatt mail juli 2011