MALU
- synsk med lang erfaring 
   Hjem      Spåtjeneste

 

 

MALU's Spåtjeneste:

 
 
MALU829 99 035. Det er kun MALU som jobber på denne linjen. Du møter aldri noen andre her.
 
 
 
MALU'S Spågruppe

829 95 035 - Her møter du Ellen-Anne som har lang erfaring med å spå. Hun er født klarsynt og bruker kanalisering når hun hjelper deg.  
 
829 95 235 - Her møter du Vigdis. Hun er veldig flink til å gå i dybden av det du lurer på og hun får opp detaljer som viser at hun virkelig kan "se" og spå. Hun bruker tarotkort og intuisjonen når hun spår.
              

 

 

 

 

 

Mailspådom

 
Ønsker du å bli spådd pr mail?
 
MALU spår pr mail. Det koster kr. 300,- for inntil 3 spørsmål. Ønsker du mailspådom, send mail til post@malu.no med spørsmålene, og du får en faktura via PayPal. Når den er betalt, ser jeg på spørsmålene og sender svaret til den mailadressen du har sendt spørsmålene fra.
 

 

 

Opptatt på spåtelefonen?

 
Det kan ofte være vanskelig å komme igjennom på teletorglinjen min 829 99 035 idet jeg har svært stor pågang. Om du forsøker å kommer igjennom, men at det er veldig vanskelig, kan du sende meg en sms om at du har forsøkt, så sender jeg en sms når det er ledig. Da må du være kjapp å ringe. Jeg ser ikke nr til den som ringer, så jeg vet ikke om det er du som ringer eller andre som kommer imellom.
 
For sms, send til: 926 20 878. Dette nr er KUN for sms. Jeg spår ikke på denne tlf.
 
MALU